Sidor

söndag 1 november 2009

*klassisk musik*

jag är hemma, jag lever, jag är trött

Jag hade gett mycket för att få en ledig dag i morgon, väldigt mycket. Samtidigt längtar jag faktiskt till skolan och allt folk. Nu är jag placerad i min säng och väntar på lasagnemiddag. Jag är väldigt väldigt pank men en väldigt snygg t-shirt rikare.

Helgen har mest bestått av att socialisera och mindre av att spela, men jag hann testa på den nya expansionen av dominon (roliiigt!!) och tre riktigt usla maffiapartier (från min sida), usch jag vill inte ens prata om det. 

Men en hel del människor träffades i alla fall och det var roligt. Jon är ingen snaggad muskelknutte *andas ut* och torbjörn har nästan svart hår (emoemoemo). Samtal om japansk porr, svininfluensan, aftonbladet, reinfeldt, roliga youtubeklipp och tysksvensk porrfilm klockan halv fyra på morgonen sitter ju aldrig fel heller.

På tåget hem träffade jag på ett helt gäng unfare och vi pratade politik och abort hela vägen hem. Jag överväger helt ärligt att skaffa en eller två dreads, heh. 

Nu finns det bara några saker som ligger och gnager i mig, lite osäkerheter över vänskaper och framtidsplaner. Jag hänger fritt nu, mitt emellan allt. Färre fasta punkter, jag tycker om att bränna mina broar. Men hur gör man sen? Jävla bosse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar