Sidor

lördag 7 november 2009

nobody said it was easy

jag är väldigt trött, både trött och utmattad. Efter en kväll av dansade, socialiserande och fotograferande så är jag tillfredsställd, varför kan inte varje fredag vara såhär?

Utanför nolltrefem träffade vi på Sara, hon var full. Jag vet inte hur jag ska hantera fulla människor. Folk är ju inte samma personer när de är fulla som när de är nyktra. Kan man säga att det är samma person då? Ska personen bli behandlad med samma respekt? Har personen samma människovärde? Jag måste erkänna att min naturliga reaktion till dessa frågor är nej och det gör mig väl åtminstone till en bra nykterist, men en ganska hemsk medmänniska. 

Jag har helt enkelt inte mycket övers för fulla människor. Jag kan känna mig så jävla moraltantig ibland. Men jag tycker bara det är så jävla töntigt. Vad som blir av människor. Så JÄVLA töntigt. 

Idag kändes det som om jag hade träffat på en del av sara, drifterna, de primitiva. Jag kände mig tvungen att rapportera tillbaka till resten av sara om vad de hade sysslat med i hennes kropp.

Jag tycker verkligen om dig Sara, tro inget annat

1 kommentar:

  1. jag tycker om dig med :)
    & du får tycka som du vill,
    jag kan förstå vad du menar.
    själv tycker jag det kan vara rätt skönt,
    att slippa tänka, slippa oroa sig.
    & jag brukar vara ganska medveten om vad jag gör,
    & jag ångrar mig oftast inte heller (y.

    såg att du länkat mig (a) aaw :) <33

    SvaraRadera