Sidor

måndag 6 juli 2009

släpp aldrig in dom här, släpp aldrig in dom här

_MG_8184

_MG_8213

_MG_8305

_MG_8310
Såg Thåström, Anna Ternheim och Freddie Wadling på trädgårn i göteborg. Det var riktigt riktigt bra och det kändes helt klart värt att ha väntat i två och en halvtimme i solgasset. Freddie Wadling var verkligen en helskön gubbe och sjöng bland annat en låt från svampbob fyrkant. 

Efter det så spelade Anna Ternheim och jag blev verkligen imponerad över livekvaliten på henne. Jag hade förväntat mig att hon skulle vara stillastående men det var ös på henne. Hon var dessutom så underbart opretentiös. Hon entrade scenen ungefär som någon av roddarna, satte sig vid pianot och spelade shoreline. Hennes röst är så ren och okonstlad. Det var helt enkelt riktigt riktigt bra!

När Thåström sedan entrade scenen och öppnade med släpp aldrig in dom så var det mycket känslor som vällde över mig. Jag kunde nästan (jag säger nästan) sympatisera lite med de skrikande, gråtande fjortisflickorna jämte mig. Sedan fortsatte han med Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce som jag hade gått runt och sjungit på hela dagen. Det var underbart. Han har inte blivit ett dugg gammal. Han blir bara bättre.


torsdag 2 juli 2009

nu ska jag snart ta mig till trädgårdsföreningen och titta på thåström och anna ternheim, jag är glad.

onsdag 1 juli 2009

why do birds suddenly apper everytime you are near

Gbg är nice, men varmt. Vi har ett badkar fyllt med kallt vatten stående hela dagarna där vi doppar hos regelbundet. Idag har jag hängt i Bergsjön hos Sven, det fotades en rulle med hans fina Hasselblad och vi lekte runt med fejkblod (jag har blod på ALLA mina kläder).

Kort sammanfattning av saker som har hänt sen sist:
Jag var på mitt första furranbesök på tre år tillsammans med J.
En mus spatserade in i mitt rum och orsakade panik, övernattning i brorsans rum, totalstädning av hela rummet.
Johannas födelsedagsfest på stranden var nice trots att jag kom hem ganska mörbultad (moppebrännsår på vänster knä och en storfettackling på höger lår, aj).
Loppis i Simlångsdalen (Y), jag införskaffade mig min tredje ofungerande polaroidkamera, yaay -.-
Grillning i Bollebygd hos J:s syster innehöll goda grillspett, många berättelser om busstreck (jag känner mig numera som världsens lamaste tonåring) och två hundar.
Misslyckat besök att gå på bio och en argsint promenad genom staden talandes om hur dummaihuvudet film- och musikindustrin är.

ps. köp aldrig hallon/lakrisläsk från premier ds.