Sidor

onsdag 24 juni 2009

look back with no remorse

fyraochenhalvliter läsk står parkerad i kylskåpet och en nördig kväll är planerad. Igår spelade vi Arkham horror tills det började ljusna. Imorgon ska Johanna firas på stranden och på söndag är det loppmarknad i simlångsdalen som jag ser fram emot mycket. Senare på söndagen beger vi oss antagligen till bollebygd för grillning. Livet leker. kram

fredag 12 juni 2009

last summer was mad, remember the rain?

igår fick jag; en whiteboardpenna, 295 poäng, applåder och ett sommarlov

måndag 8 juni 2009

Gun hip swollen lip bottle sip yeah i suck dick

friskis_o_svettis_23855971
Idag tränade jag. Passet bestod av tre personer som faktiskt såg glada ut över att träna (inklusive ledaren), två personer med taktkänsla (jag var en av de två och ledaren var inte den andra), en supertränad hård tjej som skuttade mer än alla andra, hoppade högre och skulle självklart inte stretcha och en kvinna med ett plågat uttryck i ansiktet.

Imorgon bär det av till göteborg, jag är pepp

söndag 7 juni 2009

la crise

IMG_6654
När jag sitter i godan ro i mitt rum, lyssnar på Yann tiersen och redigerar bilder så dyker mina föräldrar upp (efter en dag av utstädning av min brors studentrum) med ett släp grejer. De vill självklart ha min hjälp till att få in all skit i huset. Det är så fascinerande att allt har fått plats i det lilla rummet, men det mest fascinerande är att vi redan har flyttat ett helt släp med grejer hemifrån till han och hans flickväns lägenhet?! Det ligger i arvet, det gör det verkligen. Jag är glad över att jag är jämförbart minimalistisk, mycket glad.

*tystnad*

idag vaknade jag jämte älsklingsjohan, idag tittade vi färdigt på hikaru no go, idag mådde vi dåligt till klockan sex, idag åt vi wannabe sushi (= sushi - sjögräs, wasabi och ingefära), idag klippte vi gräset, idag fick johan 11 myggbett och jag fick sex (varav fyra i ansiktet), idag ringde oskar för att sjunga nationalsången med mig (jag kunde bara första versen, han kunde tre), idag (i kväll) spelade vi go och dominion på mitt golv, i kväll drack vi skogsbär och citruste till knäckebröd med rökt lax.

Jag är något trött och rummet är något för stökigt, men det gör inget.

torsdag 4 juni 2009

you move you're in slowmotion, your eyes are closed

idag försov jag mig, idag kom jag försent till min musiklärare (igen), idag åt jag spagetti och köttfärssås till lunch, idag har jag ett myggbett mellan knogarna på vänster hand, idag är det sju dagar tills jag slutar, idag är jojjo på sweden rock, idag är en bra dag.

tisdag 2 juni 2009

and throw little things of, like carparts, bottles and cutlery

Idag är det tisdag, idag flyttar min bror lite närmre men på samma gång lite längre ifrån, idag är jag supermegaastrött, idag fick jag mvg på nationella prov i matte och på mitt religionsarbete, idag är johan inte hos mig, idag är det nio dagar kvar tills jag slutar, idag känner jag mig övergiven av dåliga orsaker (jag borde inteinteinte vara så fuckingjävla ego, bajs) , idag känner jag mig som världens absolut mest egoistiska människa, idag är det varmt, idag smsar jag med jon, idag letar jag efter sätt att släppa den här jobbiga situationen (jag vet att det enda jag kan göra är att springa, men jag försöker i alla fall?).

Igår var väldens längsta måndag (kanske rentav världens bästa måndag). Jag fick komma hem till själsfrände och äta ostmackor på pallar i köket (med mjölk). Sedan tog vi (efter en del flyttande av träbjälkar) cykeln mot oskarström för att inhandla glass. Promenad i halmstadkvällsljus mot stationen och löften om återseende, snart.

Jag går inte sönder när jag går med dig.