Sidor

tisdag 17 mars 2009

when i grow up i want to be a forester

Idag var jag sjuk, eller ja allt är ju relativt. Jag var i alla fall trött trots nio timmars sömn och hade ont i halsen, så jag spenderade dagen hemma.

Jag lyckades upptäcka två nya album från två av mina favorit artister. 

Thåström har nyligen släppt sitt album "Kärlek är för dem". Det låter väldigt Thåström och det tycker jag är positivt. Det förra albumet släpptes 2005 men han låter fortfarande precis likadant, å andra sidan vad är fyra år för någon som levt mer än hälften av sitt liv. Men i vilket fall så är det samma hesa röst, samma misär och berättelser. Men som det även står i GP:s recension av albumet så känns det som om han går tillbaka i tiden och bearbetar gamla minnen, det är något som präglar hela skivan och var Thåström står som musiker idag. Jag kan bara säga att jag tycker om det.

Den andra skivan är från Karin Dreijer som går under namnet Fever Ray. Hon spelade tidigare med sin bror Olof Dreijer i duon The Knife. Fever Ray låter ungefär som The Knife dock lite lugnare och mindre tecnoinslag. When i grow up är min favoritlåt hitills. Kika gärna på videon till den (den är nämligen riktigt snygg)

söndag 8 mars 2009

on a black sunday afternoon

IMG_2106

Jag är nu hemkommen och nergosad i min säng efter en tuff dag av musikdirektande. Det bästa är att det faktiskt gav utdelning (mer än att få stå på scen inför massor av folk). JAG BLEV NOMINERAD :D. 

När man blir nominerad så hamnar man i en liten hög med andra nominerade och av alla nominerade så ska ungefär tolv personer väljas ut till länsfinalen.

Men det bästa av allt var att folk verkligen verkade tycka om min musik och det var helt underbart att spela, allting funkade precis som det skulle.


Nu ska jag fira med de godaste delarna av matsäcken jag skulle ha fått i mig under dagen men var för speedad för att hinna med.

måndag 2 mars 2009

in på malmöcity måndagmorgon

funkadåjävlabild
Klara är nyklippt och jättesuperpepp inför unfkongressen som kommer upplevas i sommargbg.